Over ons

 

Hallo, mijn naam is Henk Meijer en hét gezicht achter het onderhoudsbedrijf HKM Onderhoud.

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt bij bouwbedrijven heb ik gemerkt dat de kwaliteit steeds vaker ondergeschikt wordt gemaakt aan tijd en geld. Ik wil met mijn kennis/ervaring aan de markt laten zien dat kwaliteit zich uiteindelijk terugbetaalt.
Daarnaast wil ik graag zelf bepalen welke soort opdrachten ik wel en niet uitvoer en wanneer ik wel en wanneer ik niet voor opdrachtgevers aan het werk ga. Bovendien wilde ik zelf de locaties kunnen kiezen en me meer richten op werkzaamheden in mijn eigen regio.
Tenslotte ben ik van mening dat ik als zelfstandige beter in staat ben mij te specialiseren in scheepsbetimmeringen, hetgeen mijn grootste passie is.

Daarom ben ik op 1 januari 2017 gestart als zelfstandig ondernemer met HKM Onderhoud.

 

Ik typeer mijzelf als een allround (onderhouds)timmerman. De ruim 28 jaar ervaring in diverse nieuw- en verbouwprojecten maken dat ik snel praktische oplossingen vind voor de uitdagingen in het werk.
Ik ben een nauwkeurige werker, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Het onderhouden van contacten met klanten gaat mij goed af en vind ik een essentieel onderdeel van mijn werk. Afspraak is bij mij afspraak, hetgeen in de afgelopen jaar door diverse klanten bijzonder is gewaardeerd.

Dus heb je een klus, neem dan contact op met HKM Onderhoud. Ik vertel je graag en geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

Wil je meer gedetailleerde informatie over mijn achtergrond, lees dan hier mijn volledige CV of bekijk het portfolio voor een overzicht van uitgevoerde werkzaamheden.